BETOSTEP EP

Beton uitzicht

 

De BETOSTEP EP combineert een zeer strakke en gladde afwerking en een hoogglans of zijdemat uiterlijk met alle gekende kwaliteiten van een epoxy-kunststofvloer. De BETOSTEP EP wordt aangebracht in meerdere lagen tot een gemiddelde totale laagdikte van 2 à 3 mm.

 

In het vakjargon heeft een BETOSTEP gietvloer vaak ook andere, tot de verbeelding sprekende namen zoals "woonbeton", "betonlook", "immitatiebeton" of ook "betondesign" en "cementlook". Dit zijn allemaal namen voor hetzelfde principe en dezelfde werkwijze.

 

SPECIFIEK:

 

Een zogenaamde "betonlook" is ook een gietvloer, maar bestaat uit "2 onvolledig gemengde kleuren" wat als resultaat een patroon heeft dat lijkt op dat van een betonvloer. Een BETOSTEP wordt altijd afgewerkt met transparante toplagen.

 

De BETOSTEP EP is vlot onderhoudbaar, naadloos en voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen en normen (CE-keuring, VOC-controle).

 

UITZICHT:

 

Door uw keuze van kleuren en kleurcombinaties en door het eventueel instrooien met decoratieve flakes, ziet elke BETOSTEP vloer er anders uit. U maakt met dit systeem telkens een unieke vloer waaraan u een persoonlijk karakter geeft. Door de transparante afwerking is het eindresultaat superstrak.

 

Niet alleen is het unieke BETOSTEP vloersysteem, zoals trouwens alle STEPPA vloeren, uitsluitend opgebouwd uit materialen van topkwaliteit, maar ook aan het inkleuren van de kunstharsen wordt veel aandacht besteed. Het BETOSTEP systeem is verkrijgbaar in een schier eindeloze reeks van kleuren en kleurenmengsels. Alhoewel men meestal toch kiest voor mengsels van grijstinten welke dicht bij de kleur van beton aanleunen. Zowel voor de kleurkeuze als voor alle bijkomende informatie staan wij graag ter uwer beschikking.


Onze types EPOXY vloersystemen

Klik hieronder als u meer wilt weten over de verschillende EPOXY vloersystemen:

EP gietvloeren

BETOSTEP EP

METALUFLOOR

Steppafloor GRANITO

Wat is het verschil tussen epoxy en polyurethaan?

Lees het antwoord op deze en vele andere vragen in onze "Q&A" sectie.