Wij hebben iets tegen vuile vloeren

Goed en regelmatig onderhoud houdt uw Steppafloor in topconditie. Wij helpen u graag uw vloer sprankelend te houden.

Onze onderhoudsproducten

STEc 1 All-round intensieve vloerreiniger

STEc 1 is een hoogwaardige, laagschuimende krachtige reiniger specifiek ontwikkeld voor het reinigen van alkali-gevoelige, elastische en harsgebonden vloerafwerkingen. Maar eveneens te gebruiken op uw tegelvloer, granieten terras, betonklinkers etc. Het product verwijderd snel en efficiënt vervuiling, polymeercoatings en –beschermingslagen alsook vetten en olie. Het product is vrij van NTA en Butylglycol, niet onderhevig aan ADR-reglementering en de bepalingen rond gevaarlijke en schadelijke producten.

STEvo 2 Onderhoud verzegelingsproduct

STEvo 2 is een tijdelijke beschermingslaag voor intensief gebruikte alkali-gevoelige, elastische en harsgebonden vloerafwerkingen. Het product beschermt de onderliggende vloer tegen vervuiling en oppervlakkige beschadigingen. STEvo 2 is periodiek (naargelang de vervuiling) snel en eenvoudig te verwijderen met STEc 1.

STEc 4 Olieverwijderaar

STEc 4 is onze olieverwijderaar, een solventvrije ontvetter die in uw vloer dringt en zijn werk doet.

SIKAGARD Ontmosser

SIKAgard is geschikt voor het volledig verwijderen van mos, algen en andere verontreinigingen op veel voorkomende ondergronden binnen en buiten zoals zonneschermen, dakgoten, daken, patio's, terassen, opritten, muren, vloeren etc. Sikagard is milieuvriendelijk.