STEPPAFLOOR PU COMFORT

Zeer strakke PU GIETVLOER

 

De STEPPAFLOOR PU COMFORT is een meerlagige, elastische en zeer decoratieve kunststofvloer op basis van polyurethaanharsen, volledig naadloos en aangebracht in een gemiddelde laagdikte van 2 mm.

 

SPECIFIEK:

 

STEPPA beantwoord met deze vloer aan de steeds hogere eisen die aan de moderne en strakke PU-vloeren worden gesteld, dankzij de verhoogde elasticiteit (rek-tot-breuk van nagenoeg 100%) en de mooie, strakke en gladde toplagen die een heel esthetisch, slijtvast en sterk eindresultaat vormen. De STEPPAFLOOR COMFORT heeft een goede scheuroverbrugging, het systeem is volledig UV-bestendig en kleur- en lichtecht en voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen en normen (CE-keuring, VOC-controle, etc…).

 

UITZICHT:

 

Het systeem STEPPAFLOOR PU COMFORT is populair om zijn zeer strakke uitstraling en goede slijt- en krasweerstand. Dankzij deze vernieuwde slijtvastheid blijft de vloer veel langer mooi.

 

Mits toevoeging van de onderlaag PU SILENCE kan deze gietvloer geluiddempend worden gemaakt (Totale dikte vloer wordt 7 mm). Deze gietvloer is verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren en wordt zijdemat worden afgewerkt.

 

Onze types STEPPAFLOOR PU

Klik hieronder als u meer wilt weten over de verschillende POLYURETHAAN vloersystemen:

Steppafloor PU Classic

Steppafloor PU Bold

Steppafloor Sika Comfort

Steppafloor PU Comfort

Steppafloor PU Indu

Steppafloor Betostep PU

Wat is het verschil tussen epoxy en polyurethaan?

Lees het antwoord op deze en vele andere vragen in onze "Q&A" sectie.