STEPPAFLOOR PU CLASSIC

DE STRAKKE PU GIETVLOER

De POLYURETHAAN GIETVLOER STEPPAFLOOR PU is een hard- elastische en zeer mooie kunststofvloer op basis van polyurethaan, volledig naadloos en aangebracht in meerdere lagen tot een gemiddelde totale laagdikte van 2 à 3 mm.

SPECIFIEK

Deze hard-elastische (ca. 60 % rek-tot-breuk) en zeer degelijke gietvloer  bestaat al vele jaren en wordt elk jaar verbeterd in slijtvastheid, reinigbaarheid, etc… Het vloersysteem is vlot onderhoudbaar, naadloos, enigszins scheuroverbruggend en voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen en normen (CE-keuring, VOC-controle).

UITZICHT

De STEPPAFLOOR PU is een decoratieve PU gietvloer welke volledig kleurvast, lichtecht en UV-bestendig wordt afgewerkt. De vloer is uitermate geschikt voor oa. speelkamers, slaapkamers, woonruimtes, badkamers, etc. Deze gietvloer is verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren, wordt met zijdeglans of matte eindlagen afgewerkt en kan (indien gewenst) licht tot zeer gestructureerd worden gerealiseerd.

Onze klanten aan het woord

Dag STEPPA,

Ik wil je even laten weten dat wij super tevreden zijn over de nieuwe vloer.
De vloerders hebben schitterend werk geleverd.
Zeer proper, alles volgens afspraak en helemaal hoe wij het voor ogen hadden.

Ik heb jullie op de scholengroep aangeraden om mee in zee te gaan voor mochten er nog renovatieprojecten of nieuwbouwprojecten lopen.

Erg bedankt! 

Met vriendelijke groet,
Liselotte Van de Velde
Directeur GO! Melgesdreef
2170 Merksem

Basisschool GO! Melgesdreef 14 juli 2020