POLYURETHAAN CEMENTVLOER

VLOEREXTREMISME

De standaard kunststofvloeren hebben zo hun beperkingen. Afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en eisen bepaald STEPPA, samen met de klant, het beste systeem voor elke situatie. Voor de echt extreme omstandigheden (hogere temperaturen, zware belasting, hoge chemische belasting, vochtige ondergrond enz.) werden de vloersystemen op basis van Polyurethaan-cement ontwikkeld. In dergelijke omstandigheden is de vloer vaak het meest belaste bouwonderdeel. Deze uiterst sterke en solide kunstharsvloeren blijven scoren daar waar de meer “klassieke” vloeren het moeten laten afweten.

HITTE LAAT PU-CEMENT KOUD

In vergelijking met zo vele kunstharsvloeren die vaak bij temperaturen van 50 tot 60 °C zachter en dus ook kwetsbaar worden, geeft de STEPPAFLOOR PU-CEMENT geen krimp. Temperaturen tot zelfs  130 °C (vochtige warmte en heet water) tot zelfs 150 °C droge warmte vormen geen probleem. Dat maakt dat PU-CEMENT vloeren in productieruimtes met hoge temperatuur- en vochtbelasting de ideale bedrijfsvloer vormen. Hogedruk- en zelfs stoomreinigen, constant zware mechanische en chemische belasting, stroeve en antislip oppervlakken, het is allemaal perfect mogelijk met dit robuuste afwerkingssysteem.

ENKELE OVERTUIGENDE EIGENSCHAPPEN

Snelle droging voor snelle ingebruikname, vlot reinigbaar, poriëndicht, niet-absorberend, antislip, bestand tegen thermische schokken, extreme temperaturen, zware mechanische en chemische belasting, bestand tegen afschuring.

Producttype

Toepassingsgebied

Onze klanten aan het woord

Dag STEPPA,

Ik wil je even laten weten dat wij super tevreden zijn over de nieuwe vloer.
De vloerders hebben schitterend werk geleverd.
Zeer proper, alles volgens afspraak en helemaal hoe wij het voor ogen hadden.

Ik heb jullie op de scholengroep aangeraden om mee in zee te gaan voor mochten er nog renovatieprojecten of nieuwbouwprojecten lopen.

Erg bedankt! 

Met vriendelijke groet,
Liselotte Van de Velde
Directeur GO! Melgesdreef
2170 Merksem

Basisschool GO! Melgesdreef 14 juli 2020