STEPPAFLOOR MASSO

DE ANTI- GIETVLOER – ROBUUST, SLIJTVAST EN MET EEN ZEER UNIEK UITZICHT

Ons uniek vloersysteem STEPPAFLOOR MASSO is een meerlagige en naadloze kunstharsvloer op basis van uiterst kwalitatieve, oplosmiddelvrije kunstharsen die gecombineerd worden met zeer sterke en slijtvaste, gekleurde flakes.

SPECIFIEK

De MASSO wordt steeds voorzien van een egaliserende onderlaag die voor een volledig gesloten, vlakke en strakke ondergrond zorgt. Op deze onderlaag wordt de STEPPAFLOOR MASSO in meerdere lagen aangebracht. De totale gemiddelde systeemdikte is ca. 3 mm en is instelbaar in functie van de toepassing en uw eisen. Indien gewenst en mits aanpassingen aan het systeem kan de MASSO hard-elastisch (rek-tot-breuk van nagenoeg 100%) worden gemaakt, waardoor het systeem licht scheuroverbruggend is. De STEPPAFLOOR MASSO is volledig UV-bestendig en voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen en normen (CE-keuring, VOC-controle).

UITZICHT

Na afwerking met de nodige toplagen bekomt men een “gladde”, lichtstroeve of ruwe kunststofvloer, volledig naadloos, met een uitgesproken karakter en uniek uitzicht. De MASSO, ook wel de “anti-gietvloer” genoemd, werd ontwikkeld om tegemoet te komen aan de vraag naar een nieuw soort vloer die een natuurlijker uiterlijk heeft en zéér slijtvast is. De STEPPAFLOOR MASSO is leverbaar in zeer veel kleuren en kleurmengsels. Het uiteindelijke resultaat is een naadloze, gestructureerde “natuursteenlook”, in een effen of gemêleerde kleur en naar keuze mat of zijdemat afgewerkt.

INNOVATIEF VLOER- EN WANDDESIGN

De STEPPAFLOOR MASSO kan aangebracht worden op nagenoeg elk type van ondergrond zoals beton, chape, oude en bestaande kunstharsvloeren, asfalt, hout, staal en cement-gebaseerde gietlagen. Dit systeem is binnen- en buitenhuis toepasbaar, ook in permanent natte zones. Zowel op vloeren als op wanden en meubilair kan het MASSO systeem worden uitgevoerd, waardoor unieke en uniforme afwerkingen kunnen worden bekomen, bestand tegen veel chemicalien en in hoge mate krasvast.

GEEN BLAASVORMING

Een andere unieke eigenschap is zijn bestendigheid tegen zowel negatieve als positieve waterduk waardoor osmotische storingen (zoals blaasvorming) ten gevolge van restvocht of dampspanning vanuit de ondergrond tot de verleden tijd behoren. MASSO kan aangebracht worden op beton of chape van slechts enkele dagen oud.

BIJZONDER HYGIÊNISCH

Door het oppervlakte af te werken met de unieke 2 componenten en transparante emulsie toplaag wordt de chemische en mechanische weerstand alsook de reinigbaarheid nog verbeterd. Aldus is de STEPPAFLOOR MASSO bijzonder geschikt voor zones met hoge hygiënische eisen zoals ziekenhuzen, keukens, douches, rond zwembaden, enz.

ALLES IS MOGELIJK?!

Misschien niet alles maar toch heel veel ! Het concept van dit vloersysteem geeft de ontwerper een ongekende vrijheid in mogelijkheden, kleuren, toepassingen, design enz. Bovendien zijn er binnen het principe en de werkwijze van de MASSO nog vele varianten ontwikkeld, zoals de systemen op basis van OBS, het ECO impregneringssysteem (ontwikkeld als puur BASIC- chapeafwerkingssysteem) en de RT afwerkingen met zwaar anti-slip, geschikt voor parkings, tankplaatsen buitenproductie enz.

Voor bespreking van uw ideeën en van alle mogelijkheden staan wij graag ter uwer beschikking.

Onze klanten aan het woord

Hoi Sanne,

Het ziet er inderdaad heel mooi uit!
Wij willen jullie allemaal heel hard bedanken voor de goede werken, communicatie! en afspraken.
Wij zijn zeer tevreden over jullie aanpak, vriendelijkheid en professionaliteit!
Ook om al het mogelijke te doen om alles, op tijd, in orde te krijgen.
Wij willen ook even vermelden dat we uiterst tevreden zijn over de vriendelijkheid en professionaliteit van jullie plaatser, wa ne topkerel! ;)
Heeft echt topwerk geleverd, oog voor elk detail!

Geniet van het goede weer deze week. Lekker puffen!
Groetjes, Ianto en Eef

Ianto Geukens en Eef Van Bouwel Steppafloor PU Gold 26 juni 2020