STEPPAFLOOR PU CLASSIC

DE STRAKKE PU GIETVLOER

De POLYURETHAAN GIETVLOER STEPPAFLOOR PU is een hard- elastische en zeer mooie kunststofvloer op basis van polyurethaan, volledig naadloos en aangebracht in meerdere lagen tot een gemiddelde totale laagdikte van 2 à 3 mm.

SPECIFIEK

Deze hard-elastische (ca. 60 % rek-tot-breuk) en zeer degelijke gietvloer  bestaat al vele jaren en wordt elk jaar verbeterd in slijtvastheid, reinigbaarheid, etc… Het vloersysteem is vlot onderhoudbaar, naadloos, enigszins scheuroverbruggend en voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen en normen (CE-keuring, VOC-controle).

UITZICHT

De STEPPAFLOOR PU is een decoratieve PU gietvloer welke volledig kleurvast, lichtecht en UV-bestendig wordt afgewerkt. De vloer is uitermate geschikt voor oa. speelkamers, slaapkamers, woonruimtes, badkamers, etc. Deze gietvloer is verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren, wordt met zijdeglans of matte eindlagen afgewerkt en kan (indien gewenst) licht tot zeer gestructureerd worden gerealiseerd.

Onze klanten aan het woord

Deze realisatie had nooit tot stand gekomen zonder de gedrevenheid, engagement en vakkennis van jullie allen. Een gezonde synergie met hier en daar verschillende percepties tussen de betrokkenen heeft BLFLR gemaakt tot een aangenaam en mooi geheel. Het was een bijzonder aangename bouwwerf – met fantastische onderaannemers – die tot mijn grote spijt is afgelopen.

Hopende dat ik ook in de toekomst op jullie beroep kan doen, wil ik jullie allen van harte bedanken voor het geleverde resultaat. Proficiat.

Dirk Van Gastel VAN GASTEL DE WEERDT ARCHITECTEN 30 september 2019