STEPPAFLOOR PU CLASSIC

DE STRAKKE PU GIETVLOER

De POLYURETHAAN GIETVLOER STEPPAFLOOR PU is een hard- elastische en zeer mooie kunststofvloer op basis van polyurethaan, volledig naadloos en aangebracht in meerdere lagen tot een gemiddelde totale laagdikte van 2 à 3 mm.

SPECIFIEK

Deze hard-elastische (ca. 60 % rek-tot-breuk) en zeer degelijke gietvloer  bestaat al vele jaren en wordt elk jaar verbeterd in slijtvastheid, reinigbaarheid, etc… Het vloersysteem is vlot onderhoudbaar, naadloos, enigszins scheuroverbruggend en voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen en normen (CE-keuring, VOC-controle).

UITZICHT

De STEPPAFLOOR PU is een decoratieve PU gietvloer welke volledig kleurvast, lichtecht en UV-bestendig wordt afgewerkt. De vloer is uitermate geschikt voor oa. speelkamers, slaapkamers, woonruimtes, badkamers, etc. Deze gietvloer is verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren, wordt met zijdeglans of matte eindlagen afgewerkt en kan (indien gewenst) licht tot zeer gestructureerd worden gerealiseerd.

Onze klanten aan het woord

Via deze weg willen we iedereen van Steppa bedanken voor de zeer goede service en professionele uitleg bij de keuze van onze vloer. We hebben uiteindelijk gekozen voor in ons hele huis donkergrijze steentapijt met een kleine korrel te leggen en overal een coating-laag. We zijn hier nu al zeer tevreden over. Alles oogt zeer mooi en modern daar het steentapijt overal naadloos doorloopt in de verschillende ruimtes. We zijn blij dat we wel overal voor een extra coating laag hebben gekozen. Dit is beter en makkelijker in onderhoud.

Elke & Michael 3 december 2019