STEPPAFLOOR COATING

Het STEPPA coating gamma is zeer uitgebreid en bied voor nagenoeg elke situatie een gepaste oplossing. Coatingsystemen worden veel toegepast in minder zwaar belaste zones zoals parkeergarages, opslagruimtes met matig verkeer, grootwarenhuizen, garages en ateliers, opvangbekkens enz.

Ook transparante sealers worden steeds meer toegepast. Bij dit soort van afwerklagen blijft de ondervloer zichtbaar en wordt deze slechts beschermd en vlotter reinigbaar gemaakt dankzij het aanbrengen van 1 of meerdere lagen transparante harsen. Deze sealers zijn zowel mat als zijde- en hoogglans verkrijgbaar.

Onze klanten aan het woord

Wat ik vooral een enorm pluspunt vindt, is de uitgebreide keuze aan kleuren. Wij waren op zoek naar een vloer voor een wijnkelder, en hebben gekozen voor een wijnrode kleur. Dat vind je nergens anders. In de vloer zijn een paar kleurschakeringen, waardoor het geheel speelser wordt. Ook de plaatsing gebeurde heel vlot. Je hoeft geen weken in de rommel te zitten, en je kan al vrij snel na plaatsing over de vloer lopen. En last but nog least : het onderhoud. Deze vloer is echt heel gemakkelijk in onderhoud. Je ziet er bijna geen vuil op, je hoeft geen speciale produkten te gebruiken, kortom … het is de perfecte vloer ! En wij zijn tevreden klanten :-)

Kristof Speeleveld 30 september 2019