CEMENTGEBONDEN GIETVLOER

CEMENTITIOUS SL DECO

De CEMENTITIOUS SL DECO is een zelfnivellerende, decoratieve minerale gietvloer voor esthetische toepassingen op basis van wit cement met een hoog polymeer gehalte. Hij wordt manueel aangebracht met spaan of pomp. Er wordt (indien mogelijk) niet gerold met de ontluchtingsrol. De CEMENTITIOUS SL DECO is uitstekend druk- en slijtvast en wordt standaard afgewerkt met speciaal aangepaste, dampdoorlatende toplagen.

UITZICHT

De CEMENTITIOUS SL DECO kan in de massa gekleurd worden en vertoont steeds een natuurlijke cementlook. Enkele voordelen van de SL DECO (tov. de klassieke systemen) zijn onder andere dat er moderne kleuren verkrijgbaar zijn en dat dit systeem minder scheurvorming vertoont tijdens doorharding. Daarnaast kan de SL DECO in een minimum dikte van 3 mm worden uitgevoerd (vb. voor renovatie bestaande vloeren).

Het uiteindelijke resultaat is een naadloze kunstharsvloer met een look die deze van een gepolierde betonvloer benadert. De glansgraad van de standaard toplagen is zijdemat. Zonder toepassing van de toplagen zal de vloer steeds poreus, vlekgevoelig en moeilijker te reinigen blijven.

De CEMENTITIOUS SL DECO wordt uitgevoerd met producten welke volledig voldoen aan de geldende Europese wetgeving (beschikken over CE-label).

LET OP:  Deze cementgebonden gietvloer is beperkt waterbestendig en is dus niet geschikt voor toepassingen in ruimtes met voortdurende vochtbelasting.

ARTURO CONRETA

Arturo Concreta is een cementgebonden product dat gemengd wordt met water en kleurpigment. Dit wordt ter plaatse op de onder grond gegoten. Hierdoor krijgt iedere vloer een uniek uiterlijk dat zich kenmerkt door de kleurschakeringen die de vloer een eigen, stoer karakter geven. Met zijn natuurlijke en unieke uitstraling is deze vloer perfect te combineren met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen.

Arturo Concreta vloeren kunnen worden toegepast in verschillende ruimtes. In woningen, winkels, kantoren, horecagelegenheden en andere ruimtes met een gelijkwaardige belasting vormen Concreta vloeren een in het oogspringende basis.

Onze klanten aan het woord

Wat ik vooral een enorm pluspunt vindt, is de uitgebreide keuze aan kleuren. Wij waren op zoek naar een vloer voor een wijnkelder, en hebben gekozen voor een wijnrode kleur. Dat vind je nergens anders. In de vloer zijn een paar kleurschakeringen, waardoor het geheel speelser wordt. Ook de plaatsing gebeurde heel vlot. Je hoeft geen weken in de rommel te zitten, en je kan al vrij snel na plaatsing over de vloer lopen. En last but nog least : het onderhoud. Deze vloer is echt heel gemakkelijk in onderhoud. Je ziet er bijna geen vuil op, je hoeft geen speciale produkten te gebruiken, kortom … het is de perfecte vloer ! En wij zijn tevreden klanten :-)

Kristof Speeleveld 30 september 2019