STEPPAWALL PU/DB

Het wandafwerking-systeem STEPPAWALL PU/DB is een uiterst stabiele en solide meerlagige wandafwerking. Het geheel bestaat uit een combinatie van sandwichplaten en naadloos aangebrachte, hoogkwalitatieve polyurethaanharsen, opgebouwd in verschillende lagen.

SPECIFIEK

De basis is een uit drie lagen opgebouwde sandwichplaat. Twee aluminium buitenlagen met daar tussenin een water- en schimmelbestendige PE kern laag. De materialen waaruit de platen zijn opgebouwd zijn weer-, wind- en temperatuurbestendig. De platen hebben een dikte van 3 mm, zijn licht in gewicht, zeer vlak en bestand tegen buiging en lichte impact.

De af te werken wanden worden bekleed met deze panelen en vervolgens volledig waterdicht afgewerkt.

LET OP: Deze afwerking is niet altijd mogelijk indien er wandverwarming aanwezig is.

UITZICHT

Het geheel is steeds volledig lichtecht en kleurvast en wordt uniform en naadloos met de vloer mee afgewerkt. Hierdoor bekomt men een eindresultaat dat volledig strak, effen en waterdicht is en dat naadloos doorloopt van vloeren tot wanden, incl. nissen, badranden en wandmeubels. Het systeem is geschikt voor bijna alle soorten van verticale toepassingen. De afwerking is verkrijgbaar in nagenoeg alle RAL- en NCS kleuren, wordt met zijdematte eindlagen afgewerkt en kan (indien gewenst) licht tot zeer gestructureerd worden gerealiseerd.

Voor meer info hierover kan u steeds terecht bij uw contactpersoon van ons STEPPA-TEAM.

Onze klanten aan het woord

Langs deze weg had ik u graag willen laten weten hoe tevreden ik ben van het produkt ‘Stec 1’ (vloerreiniger) dat ik bij uw firma had aangekocht.

In onze woning hebben wij op de benedenverdieping in de gang en de living met open keuken een wit/beige stenen vloer met een beetje reliëf. Ons gezin bestaat uit 5 personen en een hond en onze vloer heeft het dus erg te verduren. Kinderen (en vrienden van kinderen) die nogal eens binnen- en buitenlopen met hun schoenen aan. De hond die van de tuin naar binnen loopt (zonder zijn poten te vegen). Aanvankelijk onderhield ik onze vloer met de ‘gewone’ vloerreinigers o.a. Ajax, Mr. Proper en af en toe een produkt waar lijnolie in zat, tot ik begon in te zien dat al die produkten een filmlaag achterlieten op onze vloer en dat juist daarin al het vuil en stof bleef vastzitten. Dan dacht ik de oplossing gevonden te hebben en heb ik de vloer gekuist met een wasoplosser (décapant), resultaat : zeer proper, maar een echte slavenjob. Het produkt moest vierkante meter per vierkante meter aangebracht worden met een schuurborstel of -spons (op handen en knieën), moest dan 10 minuten inwerken en daarna met water verwijderd worden.

Per kuisbeurt had ik voor living en gang samen 5 à 6 bussen (van 1 liter) produkt nodig en was ik uitgeput en deden mijn knieën verschrikkelijk pijn. Toen hoorde ik via mijn werk van het produkt ‘Stec 1’ en er werd mij verteld hoe goed dit wel was. Ik besloot om het eens te proberen, in de eerste plaats in mijn gang, omdat die het het ergste te verduren krijgt. Ik deed het produkt (+- 0,5 liter) in een emmer met warm water en bracht het aan op mijn vloer. Ik gebruikte daarbij een schuurborstel, maar ik heb niet écht geschuurd.  a +-10 minuten heb ik het vuile water afgetrokken en de gang nog eens goed gespoeld met proper water. Nadat ik dat water had afgetrokken en de vloer had gedweild, was ik ongelooflijk tevreden van het resultaat, een propere vloer en dat met zo weinig moeite (en met weinig produkt).

Een week later heb ik er mijn terras mee gekuist, door het slechte weer had ik dat enkele maanden niet kunnen doen, het zag er niet meer uit, maar na de kuisbeurt met ‘Stec 1’ mag het zonnetje terug beginnen schijnen, ons terras is er al klaar voor.Ik vond dan ook dat ik mijn verhaal met jullie moest delen. Mensen klagen gemakkelijk als iets niet naar hun zin is, maar als iets geweldig goed is, dan moet dat zeker ook gezegd worden.

Vriendelijke groeten van een zéér tevreden klant,

Mevr. Priem uit Wommelgem 3 december 2019