STEPPAWALL PU/DB

Het wandafwerking-systeem STEPPAWALL PU/DB is een uiterst stabiele en solide meerlagige wandafwerking. Het geheel bestaat uit een combinatie van sandwichplaten en naadloos aangebrachte, hoogkwalitatieve polyurethaanharsen, opgebouwd in verschillende lagen.

SPECIFIEK

De basis is een uit drie lagen opgebouwde sandwichplaat. Twee aluminium buitenlagen met daar tussenin een water- en schimmelbestendige PE kern laag. De materialen waaruit de platen zijn opgebouwd zijn weer-, wind- en temperatuurbestendig. De platen hebben een dikte van 3 mm, zijn licht in gewicht, zeer vlak en bestand tegen buiging en lichte impact.

De af te werken wanden worden bekleed met deze panelen en vervolgens volledig waterdicht afgewerkt.

LET OP: Deze afwerking is niet altijd mogelijk indien er wandverwarming aanwezig is.

UITZICHT

Het geheel is steeds volledig lichtecht en kleurvast en wordt uniform en naadloos met de vloer mee afgewerkt. Hierdoor bekomt men een eindresultaat dat volledig strak, effen en waterdicht is en dat naadloos doorloopt van vloeren tot wanden, incl. nissen, badranden en wandmeubels. Het systeem is geschikt voor bijna alle soorten van verticale toepassingen. De afwerking is verkrijgbaar in nagenoeg alle RAL- en NCS kleuren, wordt met zijdematte eindlagen afgewerkt en kan (indien gewenst) licht tot zeer gestructureerd worden gerealiseerd.

Voor meer info hierover kan u steeds terecht bij uw contactpersoon van ons STEPPA-TEAM.

Onze klanten aan het woord

We hebben 2 druppels van 1cm doorsnede alcoholstift van een witte vloer gekregen door, zoals je had voorgesteld, eerst met haarlak het grootste gedeelte weg te poetsen met een katoenen doek.
Daarna kregen we er nog meer af met ontsmettingsalcohol.
Het laatste beetje kregen we er af met wonderspons van mister proper.

Dankzij jullie snelle service en tips zijn de vlekken helemaal verdwenen!

Kathleen 3 december 2019