STEPPAWALL PU/DB

Het wandafwerking-systeem STEPPAWALL PU/DB is een uiterst stabiele en solide meerlagige wandafwerking. Het geheel bestaat uit een combinatie van sandwichplaten en naadloos aangebrachte, hoogkwalitatieve polyurethaanharsen, opgebouwd in verschillende lagen.

SPECIFIEK

De basis is een uit drie lagen opgebouwde sandwichplaat. Twee aluminium buitenlagen met daar tussenin een water- en schimmelbestendige PE kern laag. De materialen waaruit de platen zijn opgebouwd zijn weer-, wind- en temperatuurbestendig. De platen hebben een dikte van 3 mm, zijn licht in gewicht, zeer vlak en bestand tegen buiging en lichte impact.

De af te werken wanden worden bekleed met deze panelen en vervolgens volledig waterdicht afgewerkt.

LET OP: Deze afwerking is niet altijd mogelijk indien er wandverwarming aanwezig is.

UITZICHT

Het geheel is steeds volledig lichtecht en kleurvast en wordt uniform en naadloos met de vloer mee afgewerkt. Hierdoor bekomt men een eindresultaat dat volledig strak, effen en waterdicht is en dat naadloos doorloopt van vloeren tot wanden, incl. nissen, badranden en wandmeubels. Het systeem is geschikt voor bijna alle soorten van verticale toepassingen. De afwerking is verkrijgbaar in nagenoeg alle RAL- en NCS kleuren, wordt met zijdematte eindlagen afgewerkt en kan (indien gewenst) licht tot zeer gestructureerd worden gerealiseerd.

Voor meer info hierover kan u steeds terecht bij uw contactpersoon van ons STEPPA-TEAM.

Onze klanten aan het woord

Wat ik vooral een enorm pluspunt vindt, is de uitgebreide keuze aan kleuren. Wij waren op zoek naar een vloer voor een wijnkelder, en hebben gekozen voor een wijnrode kleur. Dat vind je nergens anders. In de vloer zijn een paar kleurschakeringen, waardoor het geheel speelser wordt. Ook de plaatsing gebeurde heel vlot. Je hoeft geen weken in de rommel te zitten, en je kan al vrij snel na plaatsing over de vloer lopen. En last but nog least : het onderhoud. Deze vloer is echt heel gemakkelijk in onderhoud. Je ziet er bijna geen vuil op, je hoeft geen speciale produkten te gebruiken, kortom … het is de perfecte vloer ! En wij zijn tevreden klanten :-)

Kristof Speeleveld 30 september 2019