STEPPAWALL PU/DB

Het wandafwerking-systeem STEPPAWALL PU/DB is een uiterst stabiele en solide meerlagige wandafwerking. Het geheel bestaat uit een combinatie van sandwichplaten en naadloos aangebrachte, hoogkwalitatieve polyurethaanharsen, opgebouwd in verschillende lagen.

SPECIFIEK

De basis is een uit drie lagen opgebouwde sandwichplaat. Twee aluminium buitenlagen met daar tussenin een water- en schimmelbestendige PE kern laag. De materialen waaruit de platen zijn opgebouwd zijn weer-, wind- en temperatuurbestendig. De platen hebben een dikte van 3 mm, zijn licht in gewicht, zeer vlak en bestand tegen buiging en lichte impact.

De af te werken wanden worden bekleed met deze panelen en vervolgens volledig waterdicht afgewerkt.

LET OP: Deze afwerking is niet altijd mogelijk indien er wandverwarming aanwezig is.

UITZICHT

Het geheel is steeds volledig lichtecht en kleurvast en wordt uniform en naadloos met de vloer mee afgewerkt. Hierdoor bekomt men een eindresultaat dat volledig strak, effen en waterdicht is en dat naadloos doorloopt van vloeren tot wanden, incl. nissen, badranden en wandmeubels. Het systeem is geschikt voor bijna alle soorten van verticale toepassingen. De afwerking is verkrijgbaar in nagenoeg alle RAL- en NCS kleuren, wordt met zijdematte eindlagen afgewerkt en kan (indien gewenst) licht tot zeer gestructureerd worden gerealiseerd.

Voor meer info hierover kan u steeds terecht bij uw contactpersoon van ons STEPPA-TEAM.

Onze klanten aan het woord

Dag STEPPA,

Ik wil je even laten weten dat wij super tevreden zijn over de nieuwe vloer.
De vloerders hebben schitterend werk geleverd.
Zeer proper, alles volgens afspraak en helemaal hoe wij het voor ogen hadden.

Ik heb jullie op de scholengroep aangeraden om mee in zee te gaan voor mochten er nog renovatieprojecten of nieuwbouwprojecten lopen.

Erg bedankt! 

Met vriendelijke groet,
Liselotte Van de Velde
Directeur GO! Melgesdreef
2170 Merksem

Basisschool GO! Melgesdreef 14 juli 2020