STEPPAFLOOR EP 216

DÉ EPOXY GIETVLOER voor supermarkten, garages, bergingen, etc…

Onze STEPPAFLOOR EP 216 is een epoxy gietvloer die bij uitstek het meeste toegepast wordt in omstandigheden waarbij de look van de vloer even belangrijk is als de belastbaarheid en chemische bestendigheid er van. Garages, bergingen, kelders, maar ook supermarkten en showrooms worden vaak afgewerkt met deze sterke vloer. Dankzij de hoge mate van inkleuring zal deze epoxyvloer amper vergelen – zeker in vergelijking met de meeste andere epoxy gietvloeren. Het grootste voordeel van deze gietvloer is wel de chemische bestendigheid er van. Zelfs zonder afwerking met toplagen is deze vloer goed tegen verschillende soorten chemicaliën.

SPECIFIEK

De harde, uiterst performante en toch betaalbare  STEPPAFLOOR EP 216 is zeer populair als uniforme en uiterst functionele vloerafwerking. De vloerafwerking wordt volledig naadloos en in een laagdikte van 1 – 4 mm aangebracht. Het vloersysteem is vlot onderhoudbaar, naadloos en voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen en normen (CE-keuring, VOC-controle).

De STEPPAFLOOR EP 216 bestaat ook in een snelhardende versie. Zo kan uw vloer na 24u weer volledig belast worden!

Bijkomend is deze vloer  OS8 (voor parkeergarages) gekeurd.

UITZICHT

Ideaal voor de combinatie met de STEPPAFLOOR PU gietvloeren, aangezien deze vloer er even strak uit ziet en in dezelfde kleur kan worden uitgevoerd. Dankzij de verschillende soorten afwerklagen kan deze vloer ook steeds naar eigen zin worden aangepast – gestructureerd, antislip, strak, hoogglans of net heel mat – het kan allemaal. Ook hier zijn alle RAL-kleuren beschikbaar.

Onze klanten aan het woord

We hebben 2 druppels van 1cm doorsnede alcoholstift van een witte vloer gekregen door, zoals je had voorgesteld, eerst met haarlak het grootste gedeelte weg te poetsen met een katoenen doek.
Daarna kregen we er nog meer af met ontsmettingsalcohol.
Het laatste beetje kregen we er af met wonderspons van mister proper.

Dankzij jullie snelle service en tips zijn de vlekken helemaal verdwenen!

Kathleen 3 december 2019