STEPPAFLOOR EP 216

DÉ EPOXY GIETVLOER voor supermarkten, garages, bergingen, etc…

Onze STEPPAFLOOR EP 216 is een epoxy gietvloer die bij uitstek het meeste toegepast wordt in omstandigheden waarbij de look van de vloer even belangrijk is als de belastbaarheid en chemische bestendigheid er van. Garages, bergingen, kelders, maar ook supermarkten en showrooms worden vaak afgewerkt met deze sterke vloer. Dankzij de hoge mate van inkleuring zal deze epoxyvloer amper vergelen – zeker in vergelijking met de meeste andere epoxy gietvloeren. Het grootste voordeel van deze gietvloer is wel de chemische bestendigheid er van. Zelfs zonder afwerking met toplagen is deze vloer goed tegen verschillende soorten chemicaliën.

SPECIFIEK

De harde, uiterst performante en toch betaalbare  STEPPAFLOOR EP 216 is zeer populair als uniforme en uiterst functionele vloerafwerking. De vloerafwerking wordt volledig naadloos en in een laagdikte van 1 – 4 mm aangebracht. Het vloersysteem is vlot onderhoudbaar, naadloos en voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen en normen (CE-keuring, VOC-controle).

De STEPPAFLOOR EP 216 bestaat ook in een snelhardende versie. Zo kan uw vloer na 24u weer volledig belast worden!

Bijkomend is deze vloer  OS8 (voor parkeergarages) gekeurd.

UITZICHT

Ideaal voor de combinatie met de STEPPAFLOOR PU gietvloeren, aangezien deze vloer er even strak uit ziet en in dezelfde kleur kan worden uitgevoerd. Dankzij de verschillende soorten afwerklagen kan deze vloer ook steeds naar eigen zin worden aangepast – gestructureerd, antislip, strak, hoogglans of net heel mat – het kan allemaal. Ook hier zijn alle RAL-kleuren beschikbaar.

Onze klanten aan het woord

Wat ik vooral een enorm pluspunt vindt, is de uitgebreide keuze aan kleuren. Wij waren op zoek naar een vloer voor een wijnkelder, en hebben gekozen voor een wijnrode kleur. Dat vind je nergens anders. In de vloer zijn een paar kleurschakeringen, waardoor het geheel speelser wordt. Ook de plaatsing gebeurde heel vlot. Je hoeft geen weken in de rommel te zitten, en je kan al vrij snel na plaatsing over de vloer lopen. En last but nog least : het onderhoud. Deze vloer is echt heel gemakkelijk in onderhoud. Je ziet er bijna geen vuil op, je hoeft geen speciale produkten te gebruiken, kortom … het is de perfecte vloer ! En wij zijn tevreden klanten :-)

Kristof Speeleveld 30 september 2019