STEPPAFLOOR EP 216

DÉ EPOXY GIETVLOER voor supermarkten, garages, bergingen, etc…

Onze STEPPAFLOOR EP 216 is een epoxy gietvloer die bij uitstek het meeste toegepast wordt in omstandigheden waarbij de look van de vloer even belangrijk is als de belastbaarheid en chemische bestendigheid er van. Garages, bergingen, kelders, maar ook supermarkten en showrooms worden vaak afgewerkt met deze sterke vloer. Dankzij de hoge mate van inkleuring zal deze epoxyvloer amper vergelen – zeker in vergelijking met de meeste andere epoxy gietvloeren. Het grootste voordeel van deze gietvloer is wel de chemische bestendigheid er van. Zelfs zonder afwerking met toplagen is deze vloer goed tegen verschillende soorten chemicaliën.

SPECIFIEK

De harde, uiterst performante en toch betaalbare  STEPPAFLOOR EP 216 is zeer populair als uniforme en uiterst functionele vloerafwerking. De vloerafwerking wordt volledig naadloos en in een laagdikte van 1 – 4 mm aangebracht. Het vloersysteem is vlot onderhoudbaar, naadloos en voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen en normen (CE-keuring, VOC-controle).

De STEPPAFLOOR EP 216 bestaat ook in een snelhardende versie. Zo kan uw vloer na 24u weer volledig belast worden!

Bijkomend is deze vloer  OS8 (voor parkeergarages) gekeurd.

UITZICHT

Ideaal voor de combinatie met de STEPPAFLOOR PU gietvloeren, aangezien deze vloer er even strak uit ziet en in dezelfde kleur kan worden uitgevoerd. Dankzij de verschillende soorten afwerklagen kan deze vloer ook steeds naar eigen zin worden aangepast – gestructureerd, antislip, strak, hoogglans of net heel mat – het kan allemaal. Ook hier zijn alle RAL-kleuren beschikbaar.

Onze klanten aan het woord

Hoi Sanne,

Het ziet er inderdaad heel mooi uit!
Wij willen jullie allemaal heel hard bedanken voor de goede werken, communicatie! en afspraken.
Wij zijn zeer tevreden over jullie aanpak, vriendelijkheid en professionaliteit!
Ook om al het mogelijke te doen om alles, op tijd, in orde te krijgen.
Wij willen ook even vermelden dat we uiterst tevreden zijn over de vriendelijkheid en professionaliteit van jullie plaatser, wa ne topkerel! ;)
Heeft echt topwerk geleverd, oog voor elk detail!

Geniet van het goede weer deze week. Lekker puffen!
Groetjes, Ianto en Eef

Ianto Geukens en Eef Van Bouwel Steppafloor PU Gold 26 juni 2020