STEPPAFLOOR PU COMFORT

ZEER STRAKKE PU GIETVLOER

De STEPPAFLOOR PU COMFORT is een meerlagige, elastische en zeer decoratieve kunststofvloer op basis van polyurethaanharsen, volledig naadloos en aangebracht in een gemiddelde laagdikte van 2 mm.

SPECIFIEK

STEPPA beantwoord met deze vloer aan de steeds hogere eisen die aan de moderne en strakke PU-vloeren worden gesteld, dankzij de verhoogde elasticiteit (rek-tot-breuk van nagenoeg 100%) en de mooie, strakke en gladde toplagen die een heel esthetisch, slijtvast en sterk eindresultaat vormen. De STEPPAFLOOR COMFORT heeft een goede scheuroverbrugging, het systeem is volledig UV-bestendig en kleur- en lichtecht en voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen en normen (CE-keuring, VOC-controle, etc…).

UITZICHT

Het systeem STEPPAFLOOR PU COMFORT is populair om zijn zeer strakke uitstraling en goede slijt- en krasweerstand. Dankzij deze vernieuwde slijtvastheid blijft de vloer veel langer mooi.

Mits toevoeging van de onderlaag PU SILENCE kan deze gietvloer geluiddempend worden gemaakt (Totale dikte vloer wordt 7 mm). Deze gietvloer is verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren en wordt zijdemat worden afgewerkt.

Producttype

Toepassingsgebied

Onze klanten aan het woord

Dag STEPPA,

Ik wil je even laten weten dat wij super tevreden zijn over de nieuwe vloer.
De vloerders hebben schitterend werk geleverd.
Zeer proper, alles volgens afspraak en helemaal hoe wij het voor ogen hadden.

Ik heb jullie op de scholengroep aangeraden om mee in zee te gaan voor mochten er nog renovatieprojecten of nieuwbouwprojecten lopen.

Erg bedankt! 

Met vriendelijke groet,
Liselotte Van de Velde
Directeur GO! Melgesdreef
2170 Merksem

Basisschool GO! Melgesdreef 14 juli 2020