STEPPAFLOOR PU COMFORT

ZEER STRAKKE PU GIETVLOER

De STEPPAFLOOR PU COMFORT is een meerlagige, elastische en zeer decoratieve kunststofvloer op basis van polyurethaanharsen, volledig naadloos en aangebracht in een gemiddelde laagdikte van 2 mm.

SPECIFIEK

STEPPA beantwoord met deze vloer aan de steeds hogere eisen die aan de moderne en strakke PU-vloeren worden gesteld, dankzij de verhoogde elasticiteit (rek-tot-breuk van nagenoeg 100%) en de mooie, strakke en gladde toplagen die een heel esthetisch, slijtvast en sterk eindresultaat vormen. De STEPPAFLOOR COMFORT heeft een goede scheuroverbrugging, het systeem is volledig UV-bestendig en kleur- en lichtecht en voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen en normen (CE-keuring, VOC-controle, etc…).

UITZICHT

Het systeem STEPPAFLOOR PU COMFORT is populair om zijn zeer strakke uitstraling en goede slijt- en krasweerstand. Dankzij deze vernieuwde slijtvastheid blijft de vloer veel langer mooi.

Mits toevoeging van de onderlaag PU SILENCE kan deze gietvloer geluiddempend worden gemaakt (Totale dikte vloer wordt 7 mm). Deze gietvloer is verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren en wordt zijdemat worden afgewerkt.

Producttype

Toepassingsgebied

Onze klanten aan het woord

Hoi Sanne,

Het ziet er inderdaad heel mooi uit!
Wij willen jullie allemaal heel hard bedanken voor de goede werken, communicatie! en afspraken.
Wij zijn zeer tevreden over jullie aanpak, vriendelijkheid en professionaliteit!
Ook om al het mogelijke te doen om alles, op tijd, in orde te krijgen.
Wij willen ook even vermelden dat we uiterst tevreden zijn over de vriendelijkheid en professionaliteit van jullie plaatser, wa ne topkerel! ;)
Heeft echt topwerk geleverd, oog voor elk detail!

Geniet van het goede weer deze week. Lekker puffen!
Groetjes, Ianto en Eef

Ianto Geukens en Eef Van Bouwel Steppafloor PU Gold 26 juni 2020