STEPPAFLOOR PU COMFORT

ZEER STRAKKE PU GIETVLOER

De STEPPAFLOOR PU COMFORT is een meerlagige, elastische en zeer decoratieve kunststofvloer op basis van polyurethaanharsen, volledig naadloos en aangebracht in een gemiddelde laagdikte van 2 mm.

SPECIFIEK

STEPPA beantwoord met deze vloer aan de steeds hogere eisen die aan de moderne en strakke PU-vloeren worden gesteld, dankzij de verhoogde elasticiteit (rek-tot-breuk van nagenoeg 100%) en de mooie, strakke en gladde toplagen die een heel esthetisch, slijtvast en sterk eindresultaat vormen. De STEPPAFLOOR COMFORT heeft een goede scheuroverbrugging, het systeem is volledig UV-bestendig en kleur- en lichtecht en voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen en normen (CE-keuring, VOC-controle, etc…).

UITZICHT

Het systeem STEPPAFLOOR PU COMFORT is populair om zijn zeer strakke uitstraling en goede slijt- en krasweerstand. Dankzij deze vernieuwde slijtvastheid blijft de vloer veel langer mooi.

Mits toevoeging van de onderlaag PU SILENCE kan deze gietvloer geluiddempend worden gemaakt (Totale dikte vloer wordt 7 mm). Deze gietvloer is verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren en wordt zijdemat worden afgewerkt.

Producttype

Toepassingsgebied

Onze klanten aan het woord

Via deze weg willen we iedereen van Steppa bedanken voor de zeer goede service en professionele uitleg bij de keuze van onze vloer. We hebben uiteindelijk gekozen voor in ons hele huis donkergrijze steentapijt met een kleine korrel te leggen en overal een coating-laag. We zijn hier nu al zeer tevreden over. Alles oogt zeer mooi en modern daar het steentapijt overal naadloos doorloopt in de verschillende ruimtes. We zijn blij dat we wel overal voor een extra coating laag hebben gekozen. Dit is beter en makkelijker in onderhoud.

Elke & Michael 3 december 2019