STEPPAFLOOR PU COMFORT

ZEER STRAKKE PU GIETVLOER

De STEPPAFLOOR PU COMFORT is een meerlagige, elastische en zeer decoratieve kunststofvloer op basis van polyurethaanharsen, volledig naadloos en aangebracht in een gemiddelde laagdikte van 2 mm.

SPECIFIEK

STEPPA beantwoord met deze vloer aan de steeds hogere eisen die aan de moderne en strakke PU-vloeren worden gesteld, dankzij de verhoogde elasticiteit (rek-tot-breuk van nagenoeg 100%) en de mooie, strakke en gladde toplagen die een heel esthetisch, slijtvast en sterk eindresultaat vormen. De STEPPAFLOOR COMFORT heeft een goede scheuroverbrugging, het systeem is volledig UV-bestendig en kleur- en lichtecht en voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen en normen (CE-keuring, VOC-controle, etc…).

UITZICHT

Het systeem STEPPAFLOOR PU COMFORT is populair om zijn zeer strakke uitstraling en goede slijt- en krasweerstand. Dankzij deze vernieuwde slijtvastheid blijft de vloer veel langer mooi.

Mits toevoeging van de onderlaag PU SILENCE kan deze gietvloer geluiddempend worden gemaakt (Totale dikte vloer wordt 7 mm). Deze gietvloer is verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren en wordt zijdemat worden afgewerkt.

Producttype

Toepassingsgebied

Onze klanten aan het woord

Wat ik vooral een enorm pluspunt vindt, is de uitgebreide keuze aan kleuren. Wij waren op zoek naar een vloer voor een wijnkelder, en hebben gekozen voor een wijnrode kleur. Dat vind je nergens anders. In de vloer zijn een paar kleurschakeringen, waardoor het geheel speelser wordt. Ook de plaatsing gebeurde heel vlot. Je hoeft geen weken in de rommel te zitten, en je kan al vrij snel na plaatsing over de vloer lopen. En last but nog least : het onderhoud. Deze vloer is echt heel gemakkelijk in onderhoud. Je ziet er bijna geen vuil op, je hoeft geen speciale produkten te gebruiken, kortom … het is de perfecte vloer ! En wij zijn tevreden klanten :-)

Kristof Speeleveld 30 september 2019